Yoga in brugge

Werk zelf aan je gezondheid

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

.

Buikbehandeling 27/8/2012

 

Mijn hond, 12 jaar oud, was al weken ziek door verkeerd voedsel en at elke dag heel veel gras. Hij was erg vermagerd en had geen energie. Ik begon hem energetisch  te behandelen en vond direct problemen in zijn buik. Na 2 weken waren al heel veel problemen opgelost. Hier ben ik bezig met de 3de week. Ik  heb hem hier heel snel een behandeling gegeven omdat het filmpje anders te lang zou zijn. Mijn hond heeft pijn als ik hem behandel, maar hij weet dat het goed is  voor hem en achteraf voelt hij zich ook altijd beter. Daarom laat hij mij alles doen wat ik wil doen.

 

Spirituele hond

 Mijn hond is spiritueel. Dit is echt waar. Hij doet elke ochtend meditatie. Dan zit hij stil, met zijn ogen dicht, maar in de richting van de zon. Soms zit hij een half uur zo, zonder te liggen of te verroeren. Als ik 's avonds laat buiten mediteer, in het donker, richting maan, dan komt hij naast me zitten en doet hij hetzelfde. Soms komt hij dicht tegen mij zitten. Hij is al 12 jaar, maar nog steeds in prima conditie. Hij loopt, speelt, en is altijd heel gelukkig.

Keelbehandeling

Mijn hond heeft een gezwel in zijn keel. Bij elke behandeling voel ik dat het gezwel kleiner is. Misschien heeft het met ouderdom te maken. Hij is eigenlijk nooit ziek geweest. Mijn ervaring :  er is eigenlijk geen verschil tussen mens en dier. Maar dieren herstellen vlugger omdat ze op een natuurlijke manier loslaten, en niet tegenhouden.

.