Yoga in brugge

Werk zelf aan je gezondheid

Deze website is deel van www.bruggelokaal.be.

Caty

 

Op een dag was het zover, toen besefte ik dat het zo niet verder kon.

Mijn gejaagde manier van “ik MOET nog dit, dat en zoveel doen” maakte me moedeloos.

Op een dag maakte ik een lijstje met prioriteiten. Wat was belangrijker dan “ik”? Dat bleek heel veel te zijn

Het was onvermijdelijk dat mijn lichaam en geest er de brui aan gaven. Alles irriteerde mij, ik kon niks of niemand rondom mij verdragen, had concentratie problemen , 24/7 barstende hoofdpijn, slapeloosheid, heel emotioneel, nekpijn,buikpijn…elke dag huilde ik en vraag me niet waarom :o)

 

Tot op een dag tijdens een opendeurdag in De Evolutie. Ik was alleen en liep wat verloren en te huilen….oh wat was ik toen boos op mezelf dat ik daar zelfs mijn tranen niet kon bedwingen.

Een zachte hand op mijn schouder en de woorden “laat het er maar uitkomen, je hoeft je niet te schamen want hier zeggen we “wenen is helen”

Daarna kwam me nog iemand begroeten, hij zei “ ik kan je helpen jezelf te helpen als je dat wil”. Legde zijn manier van handelen uit en zei dat het een lange weg zou worden. Hij deed me geen valse beloftes want nu 18 maanden later ben ik Shammi zo dankbaar om zijn kennis en levenswijsheid met mij te delen.

Ik ben hem zo dankbaar voor mijn evolutie alhoewel ik nog een lange weg te gaan heb geniet ik onderweg van alles wat me overkomt, want het geloof in mezelf, de yoga en meditatie is mijn manier van leven geworden.

 

Nu volg ik het ritme van de maatschappij niet meer. Ik luister naar mijn lichaam, mijn ziel en intuïtie . D.w.z. regelmatig yoga beoefenen om blokkades te voorkomen of verwijderen en echt de energie in mijn lichaam voelen stromen. De meditatie brengt me in een uitzonderlijke diepe toestand van rust, vrede,geluk en liefde.

 

 

Shammi ik ben je O ZO dankbaar dat woorden tekort schieten

Dikke knuffel

Cathy